Rok sa s rokom stretol a opäť tu máme lyžiarske kurzy pre našich najmenších, pre materské školy z našej krásnej mestskej časti. Počas 15 dní sa v troch turnusoch postaví na lyže viac ako 120 detí. Do projektu sú zapojené materské školy Stálicová, Habarka, Šťastná, Exnárová, Bancíková. V krásnom prostredí obci Hronec neďaleko Brezna, ktoré láka turistov biatlonovou dráhou v Osrblí, ale aj populárnou Čiernohorskou železnicou, ktorá vedie z Hronca do Čierneho Balogu, budú môcť naši škôlkári naberať svoje prvé lyžiarske skúsenosti.

Pod vedením profesionálnych lyžiarskych inštruktorov, animátorov a s pomocou pani učiteliek budú mať možnosť kvalitnej lyžiarskej prípravy, zdokonaľovaní sa, prípadne učeniu sa lyžovať od nuly. Pre našich malých lyžiarov sú pripravené nie len aktivity spojené s výučbou. Počas poobedných hodín je pripravený zaujímavý program o ktorý sa postarajú mladí, talentovaní, kreatívni animátori.  Máme pripravené rôzne voľnočasové aktivity, detskú diskotéku, súťaže. Dôležitou súčasťou regenerácie je kvalitná strava a najmä odpočinok, na ktorý my, ako RŠK, p.o. kladieme veľký dôraz.

Mgr. Martin Kováč (RŠK, p.o.):“ Tak ako každý rok aj tento sme sa snažili nájsť prostredie ideálne pre túto vekovú kategóriu, čo sa nám myslím podarilo. Máme zabezpečených kvalitných inštruktorov, animátorov, taktiež zdravotnú starostlivosť. Je pre nás veľmi podstatné aby deti odchádzali s dobrým pocitom a krásnymi zážitkami.“

Fotogaléria z minulého roku: