Areál netradičných športov ponúka veľké množstvo zaujímavého športového vyžitia. Na začiatku školského roku 2019/2020 sme vyspovedali vedúceho strediska Ivana Sirillu, ktorý nám prezradil čo návštevníkov areálu čaká, aké sú nové možnosti a čo sa chystá.

Aké novinky sú pripravené v rámci areálu ANŠ  v školskom roku 2019/2020?

Do prevádzky spúšťame novú halu. Od druhej polovice septembra budú môcť návštevníci naplno využiť jej multifunkčnosť. Využiteľnosť je naozaj pestrá. Bedminton, florbal, halový futbal, hádzaná. V prípravnej fáze sú nové priestory, zázemie, v podobe šatní a sociálnych zariadení. Do konca roka vzniknú v areáli štyri nové šatne pre verejnosť v rámci veľkej haly. V ďalšom roku je plán dobudovať podobné zázemie aj pre malú halu.

Priblížme si možnosti prenájmu jednotlivých športovísk ?

Náš areál je čo sa týka využiteľnosti naozaj pestrý.

  1. malý futbal – umelá tráva
  2. tenis na antuke, prípadne na povrchu Mondo
  3. hokejbal a inline hokej – veľká hala
  4. florbal, futbal, hádzaná, bedminton  – malá hala

Uskutočnia sa v ANŠ nejaké zaujimavé podujatia, budeme svedkami dlhodobej súťaže, ligy?
Areál netradičných športov privíta množstvo dlhodobých, ale aj jednorázových zaujímavých športových akcií. Ružinovská športová liga žiakov zavíta do areálu s florbalovým a futbalovým kolom. Vo veľkej hale sa bude hrať hokejbalová extraliga a extraliga v inline hokeji. Na umelej tráve bude prebiehať dlhodobá súťaž BLMF – EFL. Návštevníci tak nemusia priamo športovať, ale môžu sledovať zaujímavé extraligové zápasy.

Kontakt v prípade záujmu o prenájom športoviska:

Telefón 0905789540 – dlhodobé prenájmy

Adresa:  Pivonková, 821 01 Bratislava

https://goo.gl/maps/JFdqUsoqFCzwRux96