RUŽINOVSKÝ ŠPORTOVÝ KLUB, p.o. pripravil v školskom roku 2016/2017 rôzne zaujímavé krúžky. Fungovanie nám priblížil Ing. Andrej Pustay.

Aké krúžky si majú rodičia možnosť vybrať z ponuky RŠK, p.o.?

RŠK, p. o. spustila tento rok 4 krúžky pre deti vo veku od 6 do 15 rokov. Ide o florbalový a futbalový krúžok a potom o hokejové nádeje a kurz korčuľovania. Futbalový a florbalový krúžok funguje počas celého školského roka. Hokejové nádeje fungujú počas obdobia september 2016 až apríl 2017. Kurz korčuľovania je rozdelený do troch turnusov, pričom prvý už prebieha a je plný. Ďalšie dva turnusy budú prebiehať v novom roku 2017.

Ako je možné prihlásiť sa na jednotlivé krúžky, sú ešte voľné miesta? Musia záujemcovia splniť špeciálne požiadavky?

Ak chce dieťa navštíviť florbalový či futbalový krúžok, odporúčam prísť priamo na tréning a vyskúšať si ho. Ak sa bude dieťaťu páčiť, dostane prihlášku, ktorú následne vyplní a donesie na ďalší tréning. Čo sa týka Hokejových nádejí, ako aj „Kurzu korčuľovania“, tam platia určité pravidlá. U „Hokejových nádejí“ je to povinná hokejová výbava a dieťa musí mať základy korčuľovania. Na krúžok „Kurz korčuľovania“ sa treba prihlásiť vopred, pretože je nutné zabezpečiť vhodný počet trénerov. Všetky potrebné informácie nájdu záujemcovia na našej webovej stránke (www.rskruzinov.sk) v sekcii Naša činnosť.

Momentálne  je možné prihlásiť sa na florbal, futbal a hokej. Kurz korčuľovania má stále voľné miesta na 2. a 3. turnus, ktoré sa budú konať v novom roku 2017. Stačí vyplniť prihlášku a oskenovanú ju poslať na uvedený email.

Plánuje RŠK, p.o. rozšíriť do budúcna spektrum ponuky krúžkov?

RŠK, p. o. momentálne nemá v pláne vytvárať nové krúžky. Do budúcna plánujeme v zrekonštruovanom Areáli netradičných športov otvoriť nové krúžky, ktoré prilákajú športuchtivé deti. Krúžkovú činnosť v ANŠ plánujeme spustiť v novom školskom roku.

Pre úplnosť informácií pripomíname našu stránku www.rskruzinov.sk a taktiež facebook https://www.facebook.com/rskruzinov/ a https://www.facebook.com/zimnystadionvdzurillu/

 

hokejove-nadeje-2016-2017 kurz-korculovania-2016-2017

futbalovy-kruzok-2016-2017 florbalovy-kruzok-2016-2017