Druhý týždeň od spustenia našej činnosti, ideme ako píla a pokračujeme v čiastočne rozbehnutých projektoch MINIOLYMPIÁDY pre našich školkárov a obľúbených krúžkoch futbalu a florbalu. Pozrime sa na uplynulý týždeň plný športu a zábavy.

MINIOLYMPIÁDY:

  • Navštívili sme ďalšie materské školy a to MŠ Miletičova + MŠ Gemerská, MŠ Západná, MŠ Exnárova, MŠ Stálicová, MŠ Nevädzová. Športové dopoludnia sme absolvovali už v ôsmich materských školách a pokračujeme ďalej.
  • Minulý týždeň sa disciplín zúčastnilo 606 zo 6 materských škôlok a rozdalo sa 34 sád medailí pre najlepších. Opäť však nechýbali sladké prekvapenia a účastnícke diplomy pre všetkých športuchtivých.

Krúžková činnosť:

  • Florbalový krúžok = 19 detí, ktoré sa zapojili do tréningového procesu. Na hodinách sa preberali prihrávky, streľba s náprahom a švihom, prebrali sa základné pravidlá ako buly, vysoká hokejka, hra rukou.
  • Futbalový krúžok = 21 detí, ktoré sa zapojili do tréningového procesu. Na hodinách sa prebrali prihrávky, streľbu na bránu, hádzanie autov, rozohranie po odpískaní gólu, faule či prerušení hry.